Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

28.9.10

Alhamdulillah

I'm 2month pregnant dan sangat bersyukur atas rahmat serta rezeki yang Allah swt kurniakan ni. Tak sabar nak perut kembung. Tak sabar nak gemuk gedempol. Apapun kene jaga kesihatan diri dan baby. Lain betul perasaan sekarang ni dengan "fetus" dalam perut ni. Morning sickness yang teruk melanda sampai kene masuk wad 2hari. Apapun ini pengalaman yang berharga dan perasaan lain yang tak pernah dirasa. Sangat bersyukur sebab menjadi salah seorang yang dipilih Illahi untuk rasa semua perasaan ni. Sedang cuba kuatkan diri untuk menghadapi alahan bakal ibu ini. Insya'allah. Banyak nasihat dan petua serta doa yang aku minta dari mereka-mereka yang berpengalaman. Tak pernah sangka akan rasa semua ni secepat ini. Tapi inilah yang aku dan suami tunggu semenjak kami berjanji dan merancang untuk sehidup semati.

6 comments:

Sophie said...

Congrates wahida! Da jadi mommy to be ni, always take a good care of urself k!

F A R Y N said...

awettttttttttttttttttttttt..
congrats!!!!!!

mangkuk tingkat double ok!
ahahahaa

armouris said...

info tentang pedih ulu hati di SIHAT SELALU - Pedih Ulu Hati Ketika Hamil

.BUNGA. said...

congrats babe!
happynyaaaaaaaaaaaaaaa! :D

tengkujuh said...

to all : thank youuuuu...... =)

~♥ iella ♥~ said...

tahniah..tahniah...
jaga baby bek2 na..
jaga kesihatan yer sis..

http://fadthnwan.blogspot.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin