Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

3.6.10

1 month to go and i'm doing nothing!

Tinggal lagi 1bulan sebelum ari bahagia tapi masih banyak yang saya tak setel kan lagi. Kesibukan mungkin? TIDAK... saya sgt banyak masa terluang and beside ujung minggu saya mmg boring sebab enchek tunang kene pergi Kem Sukma dan saya tingal sorang2 ja! huh! tsk!

Dalam kepala otak macam2 saya fikir tapi tak semestinya saya buat. Kad yang dah siap pun saya biarkan je tak sentuh. Belum ada mood nak tulis kad lagi. Setem on July akan naik harga so plan nak beli setem cepat2. And to all B2B, kamu2 kene cepat beli setem sebab naik harga nanti susah.

Entry boring tahap dewa dewi ini terpaksa juga saya tulis supaya blog tak bersawang sebab lama dah tak update apa2 entry. huhhu... boringnyaa..

2 comments:

Xora said...

beli stem cepat pun tapi saya kawin bulan 10.. camne :( tak mungkin nak pos skrang.. emsti org sudah lupa wedding saya :( :(

~ thalhazlin ~ said...

haha! sama lah. me pun plan nak post kad dalam bulan 6 jugak. sebab setem naik harga nanti. dah nak sama dengan harga kad. hee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin