Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

3.5.10

Malas Sudah!

Sekarang ini sangat malas mahu berbelog. Tak tahu kenapa. Kesibukan di tempat kerja dan kehidupan seharian mungkin yang menyebabkan belog kesayangan terbiar macam ni. Takde apa yang menarik untuk saya kongsi sebab ari-ari yg saya lalui macam biasa jer. Persiapan hari bahagia yang sederhana pun rasa macam takde apa yang boleh saya kongsikan. Hanya cerita dan omongan kosong aje. Kang tersalah cakap, ada plak yang suruh delete entry so lebih baik diam jer dan hanya berkongsi cerita yang best2 saje. Macam dah takde hak dah untuk cakap apa2 kat dalam belog sendiri. Nak tulis entri yang bombastic pun kene SIRIM dulu dah tentu2 entri tak menggambarkan diri sendiri. BOSONnya kalu asik kene pikirkan untuk golongan minoriti yg tak tahu kenapa manusia bloggers ni berbuat belog. Sebab kami mahu jadi diri sendiri dalam domain yang kami create sendiri. Mahu cakap apa yang kami rasa kami mahu cakap dan terpulang apa orang lain mahu intepretasikan. Mahu berkongsi kisah suka dan duka. Mahu kutuk mengutuk dan berkongsi pengalaman dan idea. Tolong lah fahami. Aku bosan lah dengan kamu2 ini; yang tak tahu apa yang bloggers mahu! Yang mengongkong apa yang kami mahu cakap dan tuliskan dalam belog kami sendiri.

Lain kali, cuba baca dan ambil pengajaran. Teguran jgn dipandang enteng dan terus menunding jari menyalahkan kami atas teguran kami yang mahu kamu2 itu berubah menjadi yang lebih baik dari apa yang kamu jadi sekarang ini. Orang tak akan berkata jika tiada yang dirasa salah atau kurang di sana sini. "Kalu tiada angin, masakan pokok bergoyang". haaa... kan dah keluar pepatah pujangga dah... tsk!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin