Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

25.2.10

Little Update siri.2

Cewah title entry tak hengat ko...!!

So skang nak update sket2 untuk 28hb ni walaupun sangat penat lepas balik dari bengkel kat seremban.
tak peduli! semasa bengkel plak, kepala dok asyik ingat kat preparation yang masih tak selesai untuk 28hb ni. Walaupun majlis kecik tapi gabra saya kalah orang nak kawin skang ni. huhhuuu...

Hari Isnin sebelum gi bengkel, saya sempat survey and buat beberapa perkara macam gi survey bakul untuk letak buah, gi fitting baju melayu enchek tunang.

Bakul yang saya jumpa ari isnin aritu tak bape cantik sangat kalu nak dibandingkan dengan yang saya jumpa masa jalan ngan enchek tunang minggu lepas. tapi sebab iras2 tu ada so saya pun beli jelah. malas mau pikir sudah.

Pas balik dari keje, terus gi tailor untuk fitting baju melayu enchek tunang dan sekali lagi hampa sebab baju je yang siap, seluar belum siap lagi. itu tak kisah sangat lah tapi yang buat enchek tunang hilang mood adalah baju yang siap tu sangat besar. Saya tengok dah macam orang arab punyer jubah la. sebab besar, baju tu nampak terjungkit kat belakang. jahitan memang kemas cuma ianya dibuat terlalu besar. Enchek tunang terus ilang mood.. ~~~~~
So disebabkan muke enchek tunang yang ilang mood adalah sangat buruk, gambar enchek tunang kat bawah ni, saya potongla dia punya kapla.


::mintak maaf yer dear, muke awak buruk sangat masa ilang mood aritu sebab tu saya potong awak punya kapla::

Gambar bakul yang saya beli untuk letak buah plak adalah yang kat bawah ni. And masa jalan2 kat area semua house dan Jalan Masjid India, masuk satu kedai jual alatan menjahit, saya terjumpa yang satu ni. cantik! ingat bunga tangan. warna warni, sekali tengok zip baju da.. hihihihi...

::bakul untuk letak buah yang saya beli::

::cantikan zip2 yang berwarna-warni ni. Bleh tak kalu nak buat bunga tangan?? apekah?::

4 comments:

~ thalhazlin ~ said...

oho. teruknya tailor tuh. suh dia betulkan balek sampai ur dear puas hati ek.

OpiYa OneL said...

cantek pulak gambo zip colourful tu. hehee..

Nurulhuda|Adlie said...

sesuai gak tu buat bunga tangan, unik gila kan, hehe =)

tengkujuh said...

thal : mmg saya akan suruh dia buat sampai elok. huh!

opya onel : cantik kan.. hihihi...

nurul : unik kan. mesti org ikut pastu. tapi kalu nak beli byk camtu mmg jenuh ar. kalu kedai tu bleh sewakan lagi best. hehehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin